Lente in de Zuid-Bourgogne

Vorig jaar waren onze buren allemaal witte Charollaises. Nu hebben de meeste dames een roodbont koevel. Natuurlijk, je kunt elk jaar wel zo’n lenteplaatje plaatsen. Maar omdat ik het nog nooit gedaan heb, bij deze dus een officiële lentebode: de meidoorn die bloeit in de coulissen van het landschap. Mooi. Al hebben de koeien weinig op met het décor, als ik ze zo hoor.

2 reacties op “Lente in de Zuid-Bourgogne

  1. Ah, dan zat mijn vrouw er naast. Die vroeg ik het namelijk, in de veronderstelling dat zij er wél verstand van had. Al die groene bosjes lijken op elkaar, voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>